Eilen oli Salon seudun noutajien kevätkokous, josta kävin hakemassa lisää pokaaleja palkintohyllyä täyttämään. Samalla ajatukset palasivat viime kesään ja hienoihin kokemuksiin erityisesti jäljestyksen parissa. Kylläpä oli kiva muistella itsekseen lämmintä kesää ja hienoja jäljestyskokemuksia pakkasen paukkuessa ulkona.

Tässä niitä muistoja tiivistettynä: Roope jäljesti viime kesänä ensimmäisen kolaripeuransa. Molemmat jäljestivät hienot tulokset Ruotsista. Roope jopa täysin pistein. "Pikku-Niilo" teki useita hienoja koesuorituksia viime kesän aikana saavuttaen Suomen jälkivalion arvon. Oli hieno nähdä, miten Niilosta kehittyi lopulta erinomainen jälkikoira (tai se oli sitä jo aiemminkin, mutta emäntäkin vakuuttui lopulta).

Näiden tulosten ansiosta koirat saivat siis SSN:n valionarvomuistot ja lisäksi Niilo palkittiin Lucky Nana's kennelin lahjoittamalla riistanuijalla, joka annetaan koiralle, joka on saavuttanut kauden aikana hyviä tuloksia mejäkokeissa. Kyseessä on kiertopalkinto, joka koristaa siis vuoden ajan Niilon palkintohyllyä.

Kesää odotellaan jo, jotta pääsemme hankkimaan lisää mukavia kokemuksia niin mejän kuin muidenkin harrastusten parissa.