Päivitykset ovat jääneet viime aikoina aika vähiin. Vähäinen vapaa-aika on käytetty treenaamiseen ja blogin kirjoittamiseen käytettävästä ajasta on tinkitty. Aika rauhallista on ollut meidän elämä näin talviaikaan. Murun vatsa paisuu ja pentujen odotetaan syntyvän noin parin viikon kuluttua Rooibos-kenneliin.

Treenipuolella on panostettu erityisesti Niilon kanssa tokoon. Onneksi on hallivuoro varattuna talvikaudeksi. Eilen Niilo vaan onnistui pelästyttämään minut juostessaan hallissa pallon perässä väliaitaa päin. Aita kaatui komeasti, mutta onneksi koiraa ei sattunut. Ulkonakin on tokoiltu jonkin verran ja silloin on ollut kimppatreenejä Niilon ja Roopen kanssa. Isäntä on ohjannut Roopea ja minä Niiloa. Roope on kyllä niin reipas, kun sitä ei ole ohjaajan vaihtuminen haitannut yhtään. Samaa kokeiltiin nometreeneissäkin ja sehän palautti isännälle paremmin kuin minulle :) Kunpa vaan olisi aikaa treenata enemmän.

Tänä viikonloppuna on naapurin Pate ollut meillä hoidossa. Pate on sopeutunut hienosti meidän laumaan. Tässä Niilo ja Pate ovat päiväunilla

ja välillä toisinpäin

Päiväunien jälkeen voi jatkaa leikkejä samassa paikassa

Roope ja Pate jaksavat leikkiä tuntikausia. Niilon panostaessa enemmän päiväuniin. Hienosti pojat tulevat keskenään toimeen.