Paniikki alkaa iskeä, kun eka nomekoe on ylihuomenna ja meidän treenin määrä on surkea. No, tässä vaiheessa ei ehdi enää paljoa tehdä, mutta vähän yritetään kuitenkin. Viikonloppuna tehtiin pieni venetreeni eli soudettiin veneellä kaislikon reunaan ja heitin kaislikon reuna-alueille pari damia. Sitten käytiin soutamassa pieni lenkki ja palattiin takaisin lähemmäksi ja sitten lähetin Niilon hakuun veneestä käsin. Hyvin se lähti veneestä ja palautuksetkin onnistui kivasti. Hienoa!

Tänä aamuna teimme ohjaus/kuuliaisuusharjoituksen eli vein etukäteen nurmikentälle tennispalloja piiloon ja lähetin Niilon sitten sokkona, minne halusin ja välillä pysäytin ja käänsin jne. Pysäytykset sujuivat nyt hyvin, mutta sivusuunnissa olisi kyllä paljon parannettavaa. Toivottavasti ei tarvi kokeessa paljoa käännellä. Niilo kun kuvittelee monesti tietävänsä minua paremmin. Matkat oli tässä harjoituksessa aika lyhyitä.

Illalla kävin tekemässä vielä helpon hakuruudun metsään. Jätin Niilon lähetyspaikalle ja tein ruudun sen nähden. Tosin maasto oli sen verran pusikkoista, ettei se kovin paljoa voinut nähdä, mutta kuuli ainakin. Niilon hakuvauhti ja -into oli todella hyvä. Kyllä on tauko tehnyt hyvää.

Vielä pitäisi ehtiä preppaamaan vesiohjaus ja riistan käsittely. Kiire tulee...

Mejäilmoittautumisiakin laitoin taas eilen pari postiin AVO1-tuloksen innostamana.