Nyt on ollut enimmäkseen taukoa koiratouhuista, kun on ollut muutenkin niin kiirettä. Viikonloppu meni hyvän ystäväni Kaisan polttareissa ja edellinen viikko niitä valmistellessa.

Eilen touhusin pitkästä aikaa koirien kanssa. Poimimme nimittäin karviaisia. Tässä me kolmisin poimitaan.

1250005260_img-d41d8cd98f00b204e9800998eMinulle meinasi tulla kiire poimimisen kanssa, kun huomasin, kuinka nopeasti marjat katoavat parempiin suihin. Tässä Niilo herkuttelee:

1250004948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään ehdin taas vaihteeksi tokoilemaan. Treenasin Niilon kanssa. Teimme seuraamista lyhyitä pätkiä ja perusasentoja. Kohtuullisesti sujui treenimäärään nähden, mutta paljon olisi vielä tehtävää. Sitten tein luoksetulon pysäytyksiä. Ne sujuu kyllä mallikkaasti. Toivottavasti en ehdi pilaamaan niitä ennen ensimmäistä voittajaluokan koetta. Siihen on nimittäin vielä rutkasti aikaa.

Seuraavaksi tehtiin liikkeestä istumista ja idioottirinkiä. Istumiset sujuivat ihan kivasti alkusekoilujen jälkeen eli aluksi Nipa tarjosi seisomista. Idarikin meni yllättävän hyvin. Tein kaikki seuraamaan lähdöt namiavusteisesti, koska niitä ei ole vielä harjoiteltu juuri lainkaan. Näin niistä saatiin aika sujuvia. Viimeiseksi tahkottiin taas kaukokäskyjä. Tällä kertaa tehtiin vain istu-seiso-istu siirtymiä eli siis taaksepäin istumista ja seisomaan nousua. En tiedä, kuvittelenko, mutta mielestäni pientä edistymistä oli havaittavissa.

Päivitin taas vähän tulevia tapahtumia eli suunnitelmat vähän muuttuivat syyskuun osalta työvuorojen takia. Mejäkokeiden kutsukirjeitä vielä odotellaan. Toivottavasti ne tulee...

Lisäksi päivitin astutuksia-sivulle (tänne vuodatuksen puolelle) kuvia Siiristä. Freewebs alkaa olla täynnä, joten pitänee keksiä joku ratkaisu kotisivujen suhteen.