Taas ei meinaa ehtiä kuulumisia kirjoittamaan. Sunnuntaina illalla oli taas Hiiden haukkujen tokot, jossa aiheena oli hyppynouto ja metallinouto. Aloitin Niilon kanssa. Hyppynouto oli vähän päässyt unohtumaan talven aikana. Eka suoritus onnistui kyllä hyvin, mutta sen jälkeen alkoi ongelmat. Pari kertaa Niilo yritti kiertää ja jouduin innostamaan sitä paluuhyppyyn. Seuraavaksi se yritti varastaa kapulalle omin päin, joten jouduin palauttamaan sen sivulle ja palkkaamaan pelkästä sivulla pysymisestä. Seuraavaksi se ei suostunut hyppäämään ollenkaan ja jouduin innostamaan sitä hyppäämään eli aikamoinen sekasotku saatiin aikaiseksi. Toivottavasti ensi kerralla sujuu paremmin.

Metallinouto meni muuten ok, mut lopun perusasento on useimmiten vino eli sitä pitää hioa. Lisäksi haluan palautukseen lisää vauhtia. Tätä saatiin sillä lisää, että lähdin juoksemaan karkuun, kun Niilo oli poiminut kapulan suuhunsa. Jo tuli Niiloon vauhtia!

Omin päin treenasin Niilon kanssa vielä ruutua, liikkeestä seisomista ja luoksetuloa. Saatiin pari tosi hyvää toistoa tehtyä ruutua ja muutkin jutut sujui ihan kivasti.

Roope sai aloittaa ruudulla ja se sujui ihan kohtuullisesti. Huomasin kyllä, että Roopella oli vähän ekstraenergiaa, kun se oli joutunut odottelemaan jo kahdet Nipan treenit (päivällä Nurmijärven nome ja illalla toko). Paikallaolot meni kuitenkin kierroksista huolimatta ok. Istuminenkin sujui. Hyvä! Paikkamakuu onnistui loppuperusasentoa lukuunottamatta, jonka Roope siis ennakoi.

Tein myös Roopen kanssa hyppynoutoa, mutta tein sen lelulla, kun en halunnut sen jauhavan kapulaa. Nouto meni aika häröilyksi, enkä jaksanut tehdä sen eteen enempää töitä. Seuraamista saatiin tehtyä aika kivasti. Se on varmaan ainoa liike, johon tuo älytön hötkyily sopii. Liikkeestä istuminen meni taas ihan penkin alle (ensin yritti pari kertaa makuulle, ennen kuin huomasi minun avut ja avasi korvat). Kyllä välillä tuntuu, että Roopen kanssa treenaaminen on kuin pään hakkaamista seinään, mutta toisinaan sen kanssa on niin mukavaa, kun se on aina niin älyttömän iloinen.