Tiistaina treenailtiin tosiaan Viikissä Arjan ja Raffen kanssa. Minulla oli molemmat pojat mukana, mutta treeniin sai osallistua tällä kertaa Roope. Tallasimme pellolle umpihankeen pari polkua ja teimme linjaa ja sivuille lähetyksiä. Treenit sujuivat melko mukavasti. Välillä Roope yritti tehdä omia valintoja, mutta pääasiassa se oli melko hyvin kuulolla ja otti sivusuunnatkin hyvin. Se ei piipannut yhtään ja pysyi muutenkin mukavasti hallinnassa. Roope ja Raffe ovat hyvä treenipari. Molemmat käyvät vähän turhan isoilla kierroksilla, mutta eivät kuitenkaan ota liikaa häiriötä toisistaan.

 

Treenin jälkeen käytiin sitten lenkillä siten, että Niilo ja Rolle pääsi myös mukaan. Melko hyvin koko uroslauma tulee juttuun keskenään. Niilolla ja Rollella on hetkittäin vaikeuksia puhua samaa kieltä, kun molemmat ovat sellaisia leikkimurisijoita ja välillä juttu meinaa mennä liian vakavaksi (murina kovaääniseksi). Siitä pojat hölmistyvät ja jatkavat matkaa eri suuntiin ilman suurempia ongelmia. Roope ei Rollesta ole oikein millänsäkään, vaikka kaikkia uroksia se ei täysin sulata. Rolle on ilmeisesti Roopen näkökulmasta kakara vielä.

 

Helsingin reissu sujui mukavasti, vaikka minua vähän hirvitti ajaa lumisessa ja liukkaassa Helsingissä. Illalla ei sitten enää sujunutkaan niin hyvin, mutta onneksi koirat olivat jo kotosalla. Pelti ja minun polvet kolisivat nimittäin illalla Nummelassa hetki edellisen blogipäivityksen jälkeen. Me tultiin oikealta ja toinen kuski unohti väistää…  Onneksi ei käynyt kenellekään pahemmin. Kyydissä olleet sukaravutkin selvisivät hengissä. Saa nähdä, tuleeko auto vielä kotiin vai meneekö lunastukseen.