Eilen illalla käytiin vielä Niilon kanssa tekemässä muutama markekeraus. Mikko tuli mukaan heittäjäksi. Aluksi tehtiin kaksi ykköstä, jotka Niilo markeerasi mielestäni todella hyvin pitkässä heinikossa. Sitten tehtiin kakkonen samoihin paikkoihin. Ensimmäinen (eli viimeiseksi heitetty) löytyi hyvin, mutta toinen meinasi unohtua. Niilo yritti lähteä uudestaan hakemaan ja noutamaansa damia. Kutsuin sen takaisin. Uusintalähetyksellä Niilo lähti oikeaan paikkaan, mutta se ei vaan saanut damia ylös. Pyöri kyllä pitkään oikealla alueella, mutta ilmeisesti nenä ei ollut päällä.

Teimme kaksoismarkkeerauksen uudelleen ja taas sama juttu. Ekana heitetty ei meinannut millään löytyä. Sitten muutimme heitot toisin päin (samat paikat edelleen) ja kas, johan alkoi kakkosetkin sujua. Saimme kaksi onnistunutta suoritusta tehtyä ja siihen oli hyvä lopettaa.

Tänään olen sitten surffaillut netissä lukien eri ihmisten selostuksia avoimen luokan kokeista ja nyt meinaa tulla paniikki. Selostuksissa on kerrottu ohjauksista (n. 70m vesiohjaus), kaksoismarkkeerauksista (myös linjaan) ym. Tuntuu, että meillä olisi vielä hirveästi opeteltavaa. Emme ala kuitenkaan nyt jänistää, vaan lähdemme katsastamaan, miltä avoimen luokan kokeet näyttää. Blogi vaikenee siis siihen asti. Tulen sitten kertomaan, miten meidän kävi...