Keskiviikkona kävin ensin töiden jälkeen Niilon kanssa juoksemassa puolen tunnin lenkin. Illemmalla lähdimme vielä lähipellolle treenaamaan ohjauksia. Sillä välin Roope kävi juoksemassa Mikon kanssa.

Aloitin Niilon treenin heittämällä sille ykkösmarkkeerauksen pellon reunaan lähelle pusikkoa. Heitto jätettiin muistiin ja kävimme viemässä yhdessä kolme damia siten, että markkeerauksen ja ohjausdamien väliin jäi suorakulma. Tämän jälkeen lähetin Niilon hakemaan markkeerauksen. Niilo muisti sen ihan hyvin.

Sitten jatkoimme eteenlähetyksillä. Matka oli reilut 50m, ehkäpä. Niilo meni linjaa ihan mukavasti. Niilon palauttaessa heitin häiriöheittoja Niiloa kohti viistosti linjaan nähden. Häiriödamit haettiin vasta viimeisenä eli Niilo joutui etenemään niiden välistä ohjausdamille. Kerran Niilo yritti mennä väärälle damille, mutta sain sen pysäytettyä ja ohjattua oikeaan suuntaan.

Sittenb kävin heittämässä Niilolle linjakakkosen samaan paikkaan, missä aluksi oli ykkönen. Lisäksi veimme yhdessä dameja samalle ohjauspaikalle kuin alussa. Ohjauslinjan molemmille puolille vein lisäksi damit sivusuuntia varten. Seuraavaksi oli siis vuorossa hallittavuus/ohjaustreeni. Lähetin Niilon aina alkuperäistä linjaa pitkin. Välillä ohjasin "loppuun" asti. Välillä pysäytin ja käänsinkin sivulle päin. Niilo otti mielestäni ohjausta ihan mukavasti. Kuuntelisipa joskus kokeessakin niin hyvin. Välissä Niilo kävi hakemassa myös kaksoismarkkeerauksen muistista ja hyvinhän se muisti.

Tänään kävin tekemässä kaksi korvaavaa jälkeä huomista Rengon mejäkoetta varten. Kiitos jälkien teko avusta, Satu! Huomenna molemmat koirat siis urakoivat taas.